Wietske IJdema

Mijn naam is Wietske IJdema. In 1993 studeerde ik af aan de Academie voor Fysiotherapie in Groningen. In 2004 rondde ik de opleiding tot Manueel Therapeut aan de SOMT te Amersfoort af. Als speciaal aandachtsgebied heb ik onderzoek en behandeling van nek-, schouder- en armklachten, kaakklachten, hoofdpijn, stressmanagement en manuele therapie voor kinderen.

Na jarenlang gewerkt te hebben in het ziekenhuis (orthopedie, chirurgie, neurologie, longrevalidatie) en een revalidatie centrum (klinische en poliklinische pijnrevalidatie, orthopedie/chirurgie, NAH & muziekblessure poli), ben ik in 2010 gestart met een eigen praktijk die zich specifiek richt op patiënten met nek-, schouder- en armklachten, kaak- en hoofdpijn, stressmanagement en manuele therapie voor kinderen. Ik sta geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het KNGF (register algemeen fysiotherapeut en register manueel therapeut), het register Dryneedling en BIG-register (BIG nr 49042002804

In het kader van stressmanagement, heb ik  in 2013 de opleiding tot Certified HeartMath Practioner en in 2015 de opleiding tot Certified HeartMath Coach afgerond. Daarnaast heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van stressmanagement, lichaamsbewustwording en biofeedback. In 2017 heb ik het basisjaar van de post-HBO opleiding tot CRAFTA® therapeut afgerond, een specialistische opleiding voor behandeling van klachten in hals-, hoofd-, kaak- en gezichtsregio.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen Meer weten?