Praktijk voor schouder-, hoofd-, nek- en kaakklachten

De Burggraaf is een specialistische fysiotherapiepraktijk, in de praktijk wordt de patientencategorie met schouder-, hoofd-, nek- en kaakklachten behandeld. het specialistische karakter maakt onze praktijk uniek.

Door bewust te kiezen voor één specifieke doelgroep is het mogelijk de maximale focus op dit gebied te richten. Hierdoor zijn we beter in staat alle ontwikkelingen met betrekking tot onderzoek en behandeling van schouder-, hoofd-, nek- en kaakklachten goed bij te houden. Op deze manier kan een optimale behandeling geboden worden die gebaseerd is op de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van pijnklachten in de nek-, schouder- en kaakregio en hoofdpijn.
 

De Burggraaf is aangesloten bij het Schoudernet Noord en staat geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie, BIG-register en het register Dryneedling.

 

Manuele therapie voor kinderen

Kinderen van 0-18 jaar met klachten van het bewegingsapparaat, bijvoorbeeld rugklachten, nekklachten en/of hoofdpijnklachten kunnen ook bij De Burggraaf terecht.

Een goede beweegfunkie van de wervelkolom is heel belangrijk voor de motorische ontwikkeling van een kind. Een stoornis in de beweegfunktie van de nekgewrichten kan van invloed zijn op het evenwichtsgevoel, het leren fietsen, zithouding. Kijk voor meer informatie bij kinder-manueeltherapie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen Meer weten?