Renie Plantinga

Mijn naam is Renie Plantinga. Ik ben in 1988 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Groningen. In de daarop volgende jaren heb ik mij vooral toegelegd op het behandelen en begeleiden van mensen met chronische pijnklachten en het behandelen van nek-, schouder-en arm klachten volgens de NSA- methode van Dr. J.D. Stenvers. Daarnaast behandel ik mensen met duizeligheidsklachten, waaronder draaiduizeligheid (BPPD).

Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken in een particuliere praktijk aan de Lanenburg in Heerenveen. In 2010 ben ik overgestapt naar Sportstad Heerenveen. O.a. heb ik mij daar bezig gehouden met het opzetten van leefstijlprogramma’s. Ook ben ik werkzaam geweest in het Tergooi Ziekenhuis in Blaricum en heb daar in nauwe samenwerking met de pijnpoli veelal mensen met chronische pijnklachten behandeld.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut heb ik mij bezig gehouden met coaching en training. Met het oog hierop hebben ik de studie toegepaste psychologie gevolgd. Ook ben ik NLP coach geworden. De kennis en ervaring die ik opgedaan heb tijdens mijn coaching en trainingswerkzaamheden blijken in de praktijk van toegevoegde waarde te zijn voor mijn fysiotherapeutische werkzaamheden.

Ik ben aangesloten bij Schoudernet Noord (SNN) en sta geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het KNGF (register algemeen fysiotherapeut) en in het BIG register (BIG nr 19034573604)

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen Meer weten?